30 Mayıs 2017 Salı

Türk Bayrağı Ölçüleri

Bayraklar dünyası olarak Türk bayrağı imalatı ile ilgili kaide ve ölçülere bağlı olarak yapılmaktadır. Bayrak imalatında renk ve çizimler son derece ehemmiyet teşkil etmektedir. Türk bayrağı milletin sembolü ve kahramanlık öyküsünün simgesi olarak karşımıza çıkmıştır. Türk bayrağı imalatı yaparken titiz bir çalışma gerçekleştirilerek yapılmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanına gönderimlerimiz bulunmasının yanı sıra garanti kapsamı içerisinde bulunmaktadır.
Türk Bayrağı Milletimizin Al Kanının Sembolüdür
Türk bayrağı imalatı ile yasalarla belirtilmiş renk tonu ve ölçüleri tasarımında belirlenen kurallar çerçevesinde ki belirtilen kurallara uyulmalıdır. Resmi ve gayri resmi kullanımlarda bu konu büyük önem taşımaktadır. Ulusal bayramlar ve merasimler ülkemiz açısından önemli günlerde devlet müessese ve kuruluşlarına özel binalarımıza bayrak asılmakta ve göndere çekilmektedir. Bir ulus için bayrak ve ulusal marş özgürlüğünün sembolü olduğundan büyük önem taşımaktadır. Komşu ve dünya devletleriyle sosyal ve resmi ilişkilerde bayrak milleti temsil etmekte ve simgesi olmaktadır. Bu nedenle Türk bayrağı imalatı mertebesinde standartlara uyulmalıdır.
Bayrak bir milletin sembolüdür. Her türlü resmi merasim ve dış ülkelerle ilişkilerde ziyaret ve törenlerde milleti temsil eden simge olarak kullanılmaktadır. Bu yüzden tüm Türk bayrağı imalatı yapan firmaların renk, dizayn ve kumaş ile ilgili belirtilen satandartlarına uyma zorunluluğu vardır.
Müessesemiz Türk bayrağı imalatları ile ilgili iç ve dış mekana uygun olarak imalatlarını gerçekleştirmektedir. Kaliteden ödün verilmeden üretilen ürünlerimizin yanı sıra pek çok ölçüye dikkat edilmektedir. Türk bayrağı imalatı yapan firma sayısı bir hayli olmasının yanı sıra kaliteli imalat yapanlar azdır. Sizlere en iyi imalatları sunmak için 7/24 saat çalışmalarımız gerçekleştirilmektedir. Günlük yaşantımızda her haneye bir bayrak sloganımız ile yola çıkmanın yanı sıra uygun ücretten herkese sunmak için çalışmalarımız bulunmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder